Kárrendező Iroda

Biztosítási Jogérvényesítő, Tanácsadó és Szakértői Iroda

8200 Veszprém. Tüzér u. 87

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 • mobil: 06/30 9360-460, 06/30 385 1115
 • Kárrendezés súlyos kimenetelű személyi sérüléses és halálos közlekedési baleseteknél (autó-, motor-, kerékpáros balesetek és gyalogos gázolás).
 • Elévülési idő 5 év!
 • Érvényesítjük jogos kártérítési igényét (vagyoni, ill. nem vagyoni kár, elmaradt vagyoni előny, többletköltség, járadék).
 • A balesetért felelős gépjárművezető utasa is számíthat kártalanításra a saját felelősségbiztosítás terhére!
 • Munkánkat előleg fizetése nélkül végezzük.

Mielőtt lemondana jogos kárigényéről, hívjon minket!

www.sosbaleset.hu

Közlekedési balesetet szenvedett? Nem kapott kártérítést? Hívjon,segítünk!

A közlekedési baleset személyeket, családokat tehet tönkre, sodorhat kilátástalan helyzetbe!Éppen ezért érdemes figyelmesen elolvasni az alábbi sorokat és ajánlani mindenki figyelmébe,hisz a közlekedés az életünk részévé vált!

Magyarországon és általában külföldön is minden gépjármű rendelkezik kötelező biztosítással. A gépjármű felelősség biztosítója a vezető által okozott összes kárt köteles megtéríteni!

Csak kevesen tudják, de a személyi sérüléses baleseteknél is élhetünk kárigénnyel az okozó biztosítójával szemben legyen a sérült: gyalogos ,kerékpáros ,motoros ,személygépkocsi vezetője vagy utasa!

A balesetért felelős gépjárművezető utasa is számíthat kártérítésre a vezető anyagi hátránya nélkül!

Kártérítési igénnyel a balesettől számított 5 évig élhetünk!

A kártérítés mértéke általában összetett dolog, megítélése szakértelmet igényel.

Amikor közlekedési baleset történik, mindig meg kell győződnünk arról ,hogy történt e személyi sérülés vagy sem. Ha nem történt sérülés, az érintett felek egymás közt is rendezhetik a felelősség kérdését ,a felelős biztosítója térít! Amennyiben nem tudnak megegyezni, érdemes rendőri intézkedést kérni. Személyi sérüléssel járó balesetek esetében kötelező rendőrt hívni!

Mindkét esetre igaz az, hogy a károkozó a károsultat köteles olyan helyzetbe hozni mintha az károkozás meg sem történt volna! A gyakorlat azt mutatja, hogy általában a gépjármű károkat több-kevesebb sikerrel mindenki tudja rendezni,de mi a helyzet a személyi sérüléses károkkal?

Személyi sérüléses károk esetén is meg kell különböztetnünk pénzben jól mérhető károkat, ezek a vagyoni károk (ruhakár,kiesett jövedelem,ápolással kapcsolatos költségek ,utazási költség,temetési költség…)

A bizonyított károkon kívül a károkozónak (felelősségbiztosító) meg kell térítenie a károsult nem vagyoni kárát is!A megítélés szempontja a sérülés mértéke.

Nem vagyoni károk körében tartoznak a 8 napon túl gyógyuló sérülések (pl.:csonttörés),súlyos esztétikai sérülés,tartós egészségkárosodás és baleseti halál is! A gyakorlat szerint a maradandó sérülés és baleseti halál esetében történik a legnagyobb összegű kárkifizetés.A maradandó sérüléseknél az életjáradék megállapítása is kulcsfontosságú kérdés. A nem vagyoni kár igényének benyújtásakor a biztosítótársaság minden körülményt figyelembe véve határozza meg a kár összegét, ezért a beadványnak tartalmaznia kell az összes olyan információt, ami emelheti a kifizetendő kártérítési díjat.

Amennyiben a biztosítótársaság elutasítja vagy túl alacsony összegben állapítja meg a kártérítés összegét, peres eljárásban érvényesíthetjük igényeinket!

Időt,pénzt és nagyon sok energiát spórolhatunk meg azzal, ha a kártérítési eljárásban a kezdettől fogva tapasztalt szakemberekkel dolgozunk együtt!

A kárrendező iroda segít a szükséges dokumentumok beszerzésében, minden kártérítési tételre kiterjedő kárigény benyújtásában, a kártérítési folyamat gyorsításában, a kártérítési összeg felülvizsgálatában.

Ingyenes konzultáció:
SOS Kárrendező és Tanácsadó iroda

telefon: 06/30 9360-460, 06/30 385-1115

email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Cégünkről

Cégünk 1993-ban azzal a céllal alakult, hogy közlekedési balesetet szenvedettek számára teljes körű szolgáltatást nyújtson (autó, motor balesetek, kerékpáros és gyalogos gázolás).

 • Vállaljuk bel- és külföldön történt baleset során elszenvedett súlyos személyi sérülése, megrokkanása, gépjármű és egyéb vagyoni kára hazai és külföldi biztosítóknál történő szakszerű rendezését.
 • Érvényesítjük jogos kártérítési igényét (vagyoni, ill. nem vagyoni kár, elmaradt vagyoni előny, többletköltség, járadék.)
 • A baleset okozójának díjtalan tanácsadást nyújtunk , tájékoztatjuk a lehetőségeiről.

Szolgáltatással kapcsolatos fontos tudnivalók:

 • A hozzátartozó halála után is jogosult a család kártérítésre illetve gyorssegélyre!
 • Az okozó gépjármű utasai is élhetnek kártérítési igénnyel, természetesen az okozó gépjárművezető anyagi hátránya nélkül (nem az okozó, hanem a felelősség biztosító fizet)!
 • A kártérítési igényeket öt évig lehet érvényesíteni!
 • Munkánkat előleg fizetése nélkül végezzük!

Mielőtt lemondana kárigényéről, hívjon minket!

A teljes körű szolgáltatásaink:

 • kárrendezés
 • gépjárműjavítás szerződött partnereknél
 • autómentés 0-24
 • bérautó szolgálat
 • segélyszolgálat
 • gépjárműtárolás zárt őrzött telephelyen
 • teljes körű gépjármű-kárügyintézés és jogi szaktanácsadás

Keresés

Térkép